Over NPO NPO Start
Overzicht

NPO Start Live!

Wil jij de allereerste beelden van de nieuwste Nederlandse films en series van NPO Start zien? Dat kan op 28 september tijdens het Nederlands Film Festival in de cellen van de oudste gevangenis van Nederland. Dit is NPO Start Live!

Wil jij kans maken om erbij te zijn? Registreer je dan nu voor tickets op de site van het Nederlands Film Festival. Let op: op is op!Wat is er te zien?
Op dit exclusieve evenement zie je previews van Nederlandse films en series die komend jaar bij NPO en op NPO Start te zien zijn. Soms de eerste minuten van een nieuwe productie, soms een volledige aflevering. Er zijn spraakmakende makers en acteurs aanwezig om over hun producties te vertellen. Verder kan je heerlijk eten en borrelen op de binnenplaats van de oude gevangenis. We willen nog niet alles prijsgeven, maar hier volgt een kleine sneak peek van wat je tijdens NPO Start Live! kunt verwachten:

  • Smeris - Bekijk de eerste fragmenten van het laatste seizoen van Smeris! Producent Pieter Kuijpers vertelt samen met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven alles over de opnames die ze maakten op Bonaire...
  • Stanley H. - Jeroen Spitzenberger en regisseur Tim Oliehoek nemen je mee in de gloednieuwe serie Stanley H. Tevens wordt de eerste aflevering vertoond.
  • Instinct & Red Light - Halina Reijn vertelt over de nieuwe serie Red Light en haar debuutfilm Instinct. Uiteraard zie je de eerste beelden.
  • Ook staan we uitgebreid stil bij onder andere Hoogvliegers, Anne+, Harkum, Dit zijn wij en Vliegende Hollanders.

Waar is het?
In de oudste gevangenis van Nederland, gevangenis Wolvenplein - midden in de stad Utrecht. Deze plek staat op 28 september helemaal in het teken van NPO Start Live! Je bekijkt previews, films en series exact zoals je ook op NPO Start kijkt: jij kiest wat je wilt zien en voor hoe lang. Op verschillende plekken in de gevangenis worden de verschillende previews, films en series tegelijkertijd vertoond. Dat is bingen met een hoofdletter B! 


Tickets registreren en voorwaarden
 • Je registreert je ticket via de website van het Nederlands Film Festival.
 • Het evenement NPO Start Live! is toegankelijk voor mensen met een ticket verkregen via de website van het Nederlands Film Festival en voor mensen die op de gastenlijst staan.
 • Het Nederlands Film Festival gebruikt je gegevens conform hun privacy statement. De gegevens worden niet met NPO gedeeld.
 • Het event is gratis. Tickets worden niet teruggenomen, uitbetaald of vervangen. Evenmin kan een ticket worden geruild voor andere tickets van het Nederlands Film Festival.
 • Je kunt maximaal twee tickets per persoon registreren.
 • Tickets worden geregistreerd op naam; er kan een identiteitskaart worden gevraagd aan de deur.
 • Het bezit van een geldig ticket biedt geen zekerheid dat de houder ervan onmiddellijk tot alle ruimtes wordt toegelaten. Bij overschrijding van het maximum aantal bezoekers in bepaalde ruimtes, kan een wachttijd van toepassing zijn.

Wil jij kans maken om erbij te zijn? Registreer je dan nu voor tickets op de site van het Nederlands Film Festival. Let op: op is op!

--
Naast dit evenement presenteren NPO Start en NFF op 5 oktober de NPO Start Premièredag. Hier is de première te zien van de dramaserie Stanley H. (alle vier de afleveringen) en de film De belofte van Pisa. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van tickets.

Enthousiast geworden? Voor de beste Nederlandse dramaseries ga je naar npostart.nl