Over NPO NPO Start
Overzicht

Gerealiseerde programma's

13-11-2017

Evi&Co

De kleuterserie Evi&Co ging op 25 oktober op Cinekid in première. 

Evi & Co wordt vanaf 13  november dagelijks uitgezonden om 07:45 op NPO3/Zappelin.

 

1-11-2017

One Night Stand

Zes nieuwe Nederlandse films; Avondland, Chimère, De dag dat mijn huis viel, Jungle, Limburgia en Malik, zijn vanaf vrijdag 3 november rond 21.20 uur te zien op NPO 3.

De films van 45 minuten zijn gemaakt door opkomende, veelbelovende en geprezen regisseurs en scenaristen. De verhalen zijn soms aangrijpend en soms komisch, altijd origineel en betrokken. One Night Stand is een van de belangrijkste filmprojecten voor jonge, talentvolle filmmakers in Nederland en is een samenwerking tussen NTR, BNNVARA, VPRO, Nederlands Filmfonds, CoBO en NPO-fonds. De films worden geproduceerd in coproductie met de omroepen.

1-11-2017

De Kinderburgemeester & Little Fire

In november zijn ook de eerste jeugddocumentaires van Zapp Echt Gebeurd  te zien, die mede tot stand kwamen door steun van het NPO-fonds.

  • Little Fire (Nicky Maas, Tangerine Tree) - zondag 5 nov. 19:25 bij KRO-NCRV op NPO Zapp.
  • De Kinderburgemeester (Susan Koenen, Hollandse Helden) - zondag 12 nov. 19:25 bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

13-11-2017

Fluiten in het donker

In de nacht van vrijdag 15 november is de eerste uitzending van een nieuwe reeks hoorspelen op NPO Radio 1: Fluiten in het donker.

Dichters, essayisten en filosofen meten hun talent met de dialoog voor stemmen. Klik hier voor meer informatie over de projecten en uitzendingen.