Over NPO NPO Start
Overzicht

Niels Hoogland

Niels Hoogland is per november 2016 de zendermanager van NPO FunX. Hij was sinds april 2015 adjunct-zendermanager van de publieke zender voor jongeren in de grote steden. Niels gaat zich richten op het verder uitbouwen van NPO FunX tot allround jongerenmerk.
Niels Hoogland (44) was voor hij naar de NPO kwam dj en programmadirecteur van Radio 538 en stationmanager van onder andere Radio Veronica. Bovendien is hij oprichter van radioprogramma en online urban-platform Juize.

NPO FunX
NPO FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX-dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden.

NPO FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is NPO FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.