Over NPO NPO Start
Overzicht

Arbeidsvoorwaarden

Als organisatie biedt de Nederlandse Publieke Omroep een prettige werkomgeving waar ruimte is voor het ontwikkelen van talenten en waar iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Hierbij streven we naar een personeelsbestand dat even divers is als ons publiek. Iedereen is welkom bij de NPO.
Medewerkers vallen onder de CAO voor het omroeppersoneel. Vanzelfsprekend  kun je rekenen op een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering. De NPO kent een 36-urige werkweek. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. Daarom is er ook ruimte voor parttime werken en flexibele werktijden.

Bij de NPO willen we dat mensen zich blijven ontwikkelen. Daarnaast realiseren we ons dat op de huidige arbeidsmarkt de behoefte aan breed inzetbaar personeel steeds groter wordt. Daarom is in 2011 het WerkStation in het leven geroepen: een digitaal platform waar omroepmedewerkers zelfstandig kunnen werken aan hun opleiding en ontwikkeling. Je krijgt een persoonlijk loopbaanbudget om activiteiten te kopen die jouw ontwikkeling steunen. Denk hierbij aan coaching, loopbaanbegeleiding, trainingen en boeken. Daarnaast biedt het WerkStation je de mogelijkheid om vacatures te bekijken, te onderzoeken welke beroepen bij jou en je competenties passen en een online portfolio samen te stellen. Zo blijf je als werknemer zelfverzekerd, wendbaar en weerbaar.