Over NPO NPO Start
Overzicht

Stagiair Human Resources

Datum: 27 maart 2018

Wil jij stage lopen op de HR afdeling van de Nederlandse Publieke Omroep? Ben jij op zoek naar een HR stage waar je volwaardig kan meedraaien op onze afdeling? Waar jij je bezig mag houden met grote HR projecten, zoals de gesprekscyclus, onboarding en het vitaliteitsprogramma? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De NPO wil van en voor iedereen zijn. De NPO verbindt en verrijkt het Nederlandse publiek met programma’s die informeren, inspireren en amuseren. We maken programma’s op radio, televisie en internet. Door stage te lopen bij de NPO draag jij dagelijks bij aan onze doelstellingen.

Tijdens deze stage ben je betrokken bij verschillende projecten op de HR afdeling. Daarmee ondersteun je de afdeling om haar doelstellingen te bereiken en tegelijkertijd krijg je de kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken. Onderwerpen waarin je de afdeling kan ondersteunen zijn bijvoorbeeld  diversiteit, arbeidsmarktcommunicatie, de nieuwe gesprekscyclus, het opzetten van de Talent review. Daarnaast word je betrokken bij diverse HR-gerelateerde opdrachten. Tijdens je stage ben je mede verantwoordelijk voor:

  • Het voorbereiden en verder ontwikkelen van introductiedagen voor nieuwe medewerkers
  • Invulling geven aan het vitaliteitsprogramma NPO Fit
  • Het doorontwikkelen van de NPO academy
  • Communicatie over HR gerelateerde zaken naar de organisatie
  • Het opstellen van documenten en maken van analyses
  • Planning en coördinatie van activiteiten 
  • Meedenken over het vormgeven van HR KPI’s
  • Meewerken binnen het administratieve proces
  • Het bijwonen van (afdelings) overleggen en verslaglegging hiervan.

Het is helaas niet mogelijk om een afstudeeropdracht op deze stage te schrijven.

Wij zoeken een proactieve [HBO/WO] student in de richting van Personeel en Arbeid, HRM, Psychologie of vergelijkbare studie. Je bent communicatief sterk, je kunt goed zelfstandig werken en je draait je hand niet om voor het aanpakken van klussen. Daarnaast ben je analytisch sterk. Je haalt plezier uit het werken in een organisatie die in beweging is en je vindt het leuk om met verschillende collega’s samen te werken.   

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Solliciteer dan direct! Reageren kan tot en met 2 juli. Je kunt je motivatie richten aan Mediastages, zie

Mediastages.nl

Je bent vanaf september 2018 32 uur per week beschikbaar, voor min 4 maanden.

Solliciteer nu