Over NPO NPO Start
Overzicht

Media Manager (32-36 uur)

Datum: 12 februari 2018

 

De Directie Publiek & Marketing is verantwoordelijk voor het positioneren en versterken van het NPO merk en alle netten & zenders. De afdeling bestaat uit drie teams: Marketing Communicatie Branding & Media, Corporate Communicatie en Publieksonderzoek. Voor het team Media zoeken we een enthousiaste en nieuwsgierige: Media Manager (32-36 uur).

Wat zijn de werkzaamheden?

Het media team bestaat uit 3 collega’s.

Als Media Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van de mediastrategie, de mediaplanning en de media inkoop voor NPO en al haar submerken. Je ontwikkelt (partner)strategieën en sluit contracten af binnen de kaders van de mediawetgeving.

Daarnaast ontwikkel en beheer je de communicatiekalender, die onder jouw verantwoordelijkheid leidt tot een effectieve, evenwichtige en multi- en crossmediale communicatiedruk richting de diverse doelgroepen.

Je onderhoudt contacten met alle mediapartners en je stuurt het mediabureau aan.

Je werkt zeer nauw samen met de collega’s van Marketing Communicatie om zo efficiënt en effectief mogelijk de campagnes tot een succes te maken.

Binnen het team werk je nauw samen met  het team Continuïteit & Promotie, verantwoordelijk voor on-air promotie op tv en radio en met de online teams, die de online en social platformen beheren.

 

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een strategische blik op het (media) marketingvak en pakt zaken makkelijk op. Je bent tactisch sterk en communiceert zowel schriftelijk als verbaal moeiteloos op alle niveaus. Het veranderende mediagedrag en de mogelijkheden van data zijn voor jou gesneden koek. Naast ervaring met traditionele media weet je ook hoe de digitale media goed in te zetten om NPO ambities te realiseren.

Daarnaast weet jij mensen te inspireren en heb je een sterk probleem oplossend vermogen. Voor afgesproken resultaten neem je verantwoordelijkheid en beloftes kom je na. In jouw DNA heb je samenwerken, overtuigingskracht en besluitvaardigheid van nature meegekregen en je bent flexibel in gedrag én inzetbaarheid.

Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond, daarna heb je zowel enkele jaren aan bureau- als klantzijde gewerkt. Op je cv prijkt ervaring bij een mediabedrijf en uiteraard heb je kennis van en ervaring met succesvol gebruik op online/social kanalen.

 

Wat bieden wij?

We bieden je een kans en uitdaging om mee te bouwen in een mooie publieke toonaangevende mediaorganisatie met een premium merk. NPO kent uitstekende arbeidsvoorwaarden, de functie is ingedeeld in salarisklasse H van de CAO voor het Omroeppersoneel.

 

Geïnteresseerd?

Stuur dan een mail met je motivatie en CV vóór 23 februari 2018 naar vacature@npo.nl, t.a.v. Merijn de Jonge, HR Business Partner. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Vivian Josephy (Vivian.Josephy@npo.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu