Over NPO NPO Start
Overzicht

Marketing Communicatiemanager

Datum: 06 februari 2018
De Directie Publiek & Marketing is verantwoordelijk voor het positioneren en versterken van het NPO merk en alle netten en zenders. De afdeling bestaat uit drie teams: Marketing Communicatie Branding & Media, Corporate Communicatie en Publieksonderzoek. Voor het team Marketing Communicatie Branding & Media zoeken we een enthousiaste: 

Marketing Communicatiemanager (32-36 uur)

 Wat zijn de werkzaamheden?

Als Marketing Communicatiemanager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van aansprekende crossmediale campagnes voor het NPO-merk en/of voor de verschillende netten en zenders. Bijvoorbeeld een activatiecampagne voor NPO 3FM of een themacampagne voor NPO 3. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen de eigen Directie Publiek & Marketing maar ook met de teams van de netten en zenders waarvoor je verantwoordelijk bent. Op basis van de marketingstrategie, de gestelde targets en het afdelingsplan ontwikkel je samen met de zenders krachtige, onderscheidende, effectieve communicatie. Naast uitgebreide marketing communicatie kennis en ervaring, heb je een sterke marketingbril op én weet je je uitgebreide online (communicatie) kennis creatief in te zetten.

 

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau op het gebied van marketing en communicatie en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een marketing communicatie functie Je bent strategisch sterk en in staat om reclame- en mediabureaus effectief te briefen en aan te sturen.

Je bent resultaat gedreven, hebt een grote affiniteit met media en je marketingcommunicatie hart gaat sneller kloppen van online communicatie. Je voelt je thuis in een dynamische, snel veranderende werkomgeving waar een platte organisatie met korte lijnen en politieke gevoeligheden hand in hand gaan. Je hebt een brede kijk, ziet snel verbanden en legt makkelijk contact, zodat je effectief bent in de brede contacten die je hebt, zowel binnen als buiten NPO.

 

Wat bieden wij?

We bieden je een kans en uitdaging om mee te bouwen aan een premium merk in een mooie publieke toonaangevende mediaorganisatie. NPO kent uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het Omroeppersoneel.

 

Geïnteresseerd?

Vul dan vóór 23 februari 2018 onderstaand formulier in, t.a.v. Merijn de Jonge, HR Business Partner. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Vivian Josephy (Vivian.Josephy@npo.nl).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu