Over NPO NPO Start
Overzicht

Vacatures en stages NPO

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is van en voor iedereen. De NPO staat voor een brede publieke omroep met een rijk en gevarieerd programma-aanbod. Betrouwbaar, prikkelend en onafhankelijk van commercie en politiek. Omroepen en hun programmamakers zijn daarvan de inhoudelijke en creatieve bron. De NPO-organisatie zorgt voor de programmering en distributie van de programma’s. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we nadrukkelijk de interactie met het publiek. Ons streven van en voor iedereen te zijn, zien wij ook als een meerwaarde voor onze organisatie.

Privacy

De NPO hecht waarde aan privacy. Daarom gaan we zorgvuldig om met CV, motivatie en overige persoonsgegevens die je ons verstrekt. Wij verzamelen, bewaren en gebruiken deze gegevens uitsluitend om je geschiktheid voor de vacante functie(s) goed te kunnen beoordelen. We delen deze gegevens alleen met NPO-medewerkers die betrokken zijn bij de sollicitatieprocedure. We zullen nooit aan derden deze gegevens verstrekken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.
Zodra de sollicitatieprocedure is afgerond, zullen wij binnen 4 weken je persoonsgegevens verwijderen uit onze systemen.

Lees hier meer: Privacyverklaring NPO

Profielen RvB en RvT

De profielen van onze raad van bestuur en raad van toezicht kunt u downloaden op de pagina Bestuur en directie