NPO Vlaggen
Hoofd content

Stagiair Human Resources

De NPO is op zoek naar een [HBO/WO] stagiair(e) voor een meeloopstage op de afdeling HR.

Wil jij stage lopen op de HR afdeling bij de Nederlandse Publieke Omroep? Ben jij op zoek naar een HR stage waar je volwaardig kan meedraaien op de afdeling? Waar jij je bezig mag houden met grote HR projecten, zoals de performance management cyclus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De NPO is van iedereen en voor iedereen. De NPO verbindt en verrijkt het Nederlandse publiek met programma’s die informeren, inspireren en amuseren. We maken programma’s op radio, televisie en internet. Door stage te lopen bij de NPO draag jij dagelijks bij aan deze doelstellingen.

Tijdens de stage word je betrokken bij verschillende projecten op de HR afdeling. Daarmee ondersteun je de afdeling om haar doelstellingen te bereiken en tegelijkertijd krijg je de kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken. Voorbeelden van onderwerpen waarin je de afdeling kan ondersteunen, zijn: Diversiteit, het inrichten van nieuwe HR cyclus, het opzetten van NPO Academy en de Talent review. Daarnaast word je betrokken bij diverse HR-gerelateerde opdrachten. Tijdens je stage word je mede verantwoordelijk voor:

  • De communicatie naar stakeholders, ambassadeurs en medewerkers
  • Het opstellen van documenten en analyses
  • Het verwerken van feedback
  • Het maken van planning en de coördinatie van activiteiten 
  • Het bijwonen van werksessies en de verslaglegging hiervan

Wij zoeken een [HBO/WO] student in de richting van Personeel en Arbeid, HRM, Psychologie of vergelijkbare studie. Voor de stage is het van belang dat je een proactieve houding hebt en communicatief sterk bent. We verwachten dat je zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. Daarnaast moet je het leuk vinden om in een organisatie te werken die in beweging is. Tot slot haal jij met jouw analytische blik gemakkelijk de kern uit een boodschap, en ben je in staat om deze kern vervolgens naar papier vertalen.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Solliciteer dan direct! Je kunt je motivatie richten aan mediastages.

Het is helaas niet mogelijk om een afstudeeropdracht op deze stage te schrijven.

De stage is per direct (startdatum in overleg) en stageduur is 24-36 uur per week.