NPO Vlaggen
Hoofd content

Senior adviseur Strategie en Beleid: markt, distributie en business development (36 uur)

De afdeling Strategie en Beleid adviseert en ondersteunt de Raad van Bestuur en het Directieteam van de NPO op het gebied van strategie, beleid, business development en verantwoording. De afdeling bestaat uit een klein team van adviseurs die het totale strategie- en beleidsveld van de NPO bestrijken, ieder vanuit specifieke expertisegebieden en in nauwe onderlinge samenwerking.


De afdeling Strategie en Beleid van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is op zoek naar een collega voor de functie van: Senior adviseur Strategie en Beleid: markt, distributie en business development (36 uur).


Wat zijn de werkzaamheden?

Je adviseert de Raad van Bestuur van de NPO over strategie en beleid op het gebied van distributie, reclame, marktontwikkelingen en business development. Daarnaast ondersteun je de Raad van Bestuur en betrokken directies bij de verdere ontwikkeling van on demand en integraal programmeren. Je bent tevens breed inzetbaar op andere beleidsterreinen van de afdeling. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met collega’s, betrokken directies en stafafdelingen.


Wat verwachten wij van je?

Je hebt een afgeronde relevante wetenschappelijke opleiding en een aantal jaren voor de functie relevante werkervaring. Je hebt een brede politieke, culturele en maatschappelijke belangstelling en affiniteit voor beleid. Je bent een generalist die op een creatieve, conceptuele en analytische wijze strategie en beleid kan ontwikkelen. Sturing geven aan complexe trajecten gaat je goed af en het lukt je anderen daarbij te stimuleren en te motiveren. Je bent communicatief vaardig en bouwt gemakkelijk relaties en netwerken op. Met je nieuwsgierige maar ook kritische blik maak je je nieuwe zaken en beleidsterreinen snel eigen. Je bent gedreven, neemt initiatieven en weet met enthousiasme, doorzettingskracht en visie samen met het team bij te dragen aan de doelen van de NPO en de afdeling. Vanzelfsprekend beschik je over een goede schrijfvaardigheid.


Wat bieden wij?

Wij bieden een interessante en afwisselende functie op een aantrekkelijke afdeling, dicht bij de Raad van Bestuur en in het hart van de Nederlandse media. De functie is ingedeeld in salarisklasse J van de CAO voor het Omroeppersoneel. Wij bieden een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt aangenomen op basis van een jaarcontract met intentie tot dienstverband voor onbepaalde tijd. Locatie: Hilversum.


Geïnteresseerd?

Stuur dan vóór 30 juni a.s. een mail met motivatie en CV naar vacature@npo.nl t.a.v. Maria Patti, HR Business Partner. Wil je eerst meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Anne-Lieke Mol, Hoofd Strategie en Beleid, 06 53491826.