NPO Vlaggen
Hoofd content

Junior adviseur Strategie en Beleid

De afdeling Strategie en Beleid adviseert en ondersteunt de Raad van Bestuur en het directieteam van de NPO op het gebied van strategie, beleid, business development en verantwoording. De afdeling bestaat uit zeven adviseurs die het totale strategie- en beleidsveld van de NPO bestrijken, ieder vanuit specifieke expertisegebieden en in nauwe onderlinge samenwerking.

De afdeling Strategie en Beleid van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is op zoek naar een collega voor de functie van: Junior adviseur Strategie en Beleid (36 uur)


Wat zijn de werkzaamheden?

Je verricht werkzaamheden op o.a. het gebied van marktanalyses, business modellen, reclamevraagstukken en programmarechten-gerelateerde issues. Daarnaast ben je inzetbaar voor verschillende werkzaamheden die deel uitmaken van het takenpakket van de afdeling en medeverantwoordelijk voor de totstandkoming en het opstellen van verantwoordingsdocumenten voor overheid en publiek. Dit doe je in nauwe samenwerking met je directe collega’s, de betrokken directies en stafafdelingen.


Wat verwachten wij van je?

Je hebt aantoonbaar relevante kennis op het gebied van media en business en hebt affiniteit met beleid en regelgeving. Je bent enthousiast, daadkrachtig, flexibel en collegiaal. Je hebt een brede belangstelling, analyseert problemen snel en bent creatief in het vinden van oplossingen. Je hebt onlangs een voor de functie relevante universitaire opleiding afgerond. Vanzelfsprekend beschik je over een goede schrijfvaardigheid.


Wat bieden wij?

Wij bieden een interessante en afwisselende functie op een aantrekkelijke afdeling, dicht bij de Raad van Bestuur en in het hart van de Nederlandse media. Aanstelling vindt plaats voor 36 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Omroeppersoneel en in lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt aangenomen op basis van een jaarcontract. 

Locatie: Hilversum.


Geïnteresseerd?

Stuur dan voor 1 juni 2017 een mail met motivatie en CV naar vacature@npo.nl  t.a.v. Maria Patti, HR Business Partner.

Wil je eerst meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Anne-Lieke Mol, Hoofd Strategie en Beleid, 06 53491826.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.