NPO Vlaggen
Hoofd content

Communicatieadviseur (32 uur)

De Directie Publiek & Marketing is verantwoordelijk voor het planmatig ontwikkelen en positioneren van het NPO-merk en het aanbod van alle landelijke publieke kanalen (radio, televisie en online). De directie bestaat uit vier teams: Marketing Communicatie, Corporate Communicatie, Publieksonderzoek en Digital Media Management. Voor het team Corporate Communicatie zoeken we een enthousiaste en relatiegerichte: Communicatieadviseur (32 uur)

Je bent een allround communicatie-adviseur en je houdt je bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van het corporate communicatiebeleid met een extra accent op de interne communicatie. In ons team werk je samen met de collega’s aan het bouwen en het verbeteren van de interne communicatie en de samenwerking binnen de NPO-organisatie. Je bent in staat snel een intern netwerk op te bouwen en je pakt onderwerpen die intern leven proactief op.

Daarnaast werk je nauw samen met de andere collega’s aan externe stakeholderprojecten die bijdragen aan het versterken van de reputatie van de NPO als onafhankelijke en pluriforme publieke organisatie. Je ontwikkelt gerichte activiteiten om stakeholders te informeren en aan de publieke omroep te verbinden.


Wat verwachten wij van je?

We zoeken een stevige communicatieadviseur die graag iets nieuws probeert, zelfstandig werkt en creatief is. Je hebt oog voor de verschillende belangen binnen de organisatie en je beschikt over sterke redactionele kwaliteiten. Door een creatieve aanpak laat je de NPO-waarden en het NPO-merk zowel intern als extern nog meer tot leven komen.

Je vindt het leuk om de mediawereld te ontdekken en je voelt je thuis in een omgeving die snel verandert. Je bent positief ingesteld, je neemt makkelijk initiatief en werkt hands-on samen in een klein hecht team. Je staat stevig in je schoenen, bent gedreven, resultaatgericht en een teambuilder.

Je beschikt naast bovengenoemde competenties en een HBO/academisch denkniveau over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van corporate communicatie.


Wat bieden wij?

We bieden je een kans en uitdaging om mee te bouwen aan een nieuwe directie in een veranderende organisatie. Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het Omroeppersoneel en de functie is ingedeeld in salarisklasse H. Standplaats: Hilversum.


Geïnteresseerd?

Stuur dan een mail met motivatie en CV vóór 10 mei a.s. naar: vacature@npo.nl, t.a.v. Merijn de Jonge, HR Business Partner. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met babet.verstappen@npo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.